Helgmeny på Hillesgården


Välkommen på helglunch klockan 12.00-14.00 på lördagar och söndagar. Du kan välja antingen en rätt med kött eller fågel, eller en vegetarisk rätt.


Helglunchen kostar 149 kronor, och då ingår sallad, varmrätt, knäckebröd och smör, samt kaffe på maten. Du hittar vår särskilda helglunchmeny för de kommande veckorna nedan. Du kan också välja att äta från vår à la carte-meny, den hittar du under länken till vänster.

Det går bra att komma utan förbokning, men vill du boka bord är du välkommen att ringa 0435-217 09.

 


 

Lördag 26 augusti
Kalvlövbiff med persiljesmör, potatisgratäng och rödvinssky
Vegetariskt: Quinoa- och västerbottenostburgare med paprikasås

Söndag 27 augusti
Dansk fläskstek med rödkål, äppelmos och gräddsås
Vegetariskt: Gratinerad moussaka med sojafärs, potatis och squash


Lördag 2 september
Parmesanpanerad fläskfilé med friterad persilja och tomatsås Vegetariskt: Zucchiniplättar med hoummus och valnötsdressing

Söndag 3 september
Ugnsbakad flankstek med klyftpotatis och cognacspepparsås Vegetariskt: Rödbetsbiffar med ruccolapesto, sparris och rostade solrosfrön


Lördag 9 september
Honungs- och limeglaserad kycklingfilé med fransk senapssås Vegetariskt: ”Tre indiska” (linsgryta med chilifräst bladspenat och sojatandoori)

Söndag 10 september
Plommonspäckad fläskkarré med äppelmos och gräddsås Vegetariskt: ”Flygande Jakob” med quorn, banan och jordnötter


Lördag 16 september
Wienerschnitzel med citron, ansjovis, kapris och gräddsås Vegetariskt: Grönkåls- och grevéostbiffar med ratatouille

Söndag 17 september
Dovhjortsstek med rostad persiljerot och kantarellsås Vegetariskt: Apelsinmarinerad quornfilé med fräst savojkål och rosépepparsås


Lördag 23 september
Panerad fläskkotlett med svartvinbärsgelé och champinjonsås Vegetariskt: Spenat- och ricottaostfyllda cannelloni med cashewnötter

Söndag 24 september
Rosmarinstekt kalvytterfilé med rotfrukter och madeirasås Vegetariskt: Falafel på gula ärter med couscous och rödbetstzatziki


Lördag 30 september
Porterstek med mandelfräst brysselkål, gelé och portersås Vegetariskt: Sojafärsvegetter med sesamslungade böngroddar och sweetchilisås

Söndag 1 oktober
Helstekt ungtupp med sockerärtor, gelé och gräddsås Vegetariskt: Zucchini Parmigiana med mozzarella, toat och basilika


"Tack för vänligt mottagande, fin info och utsökt god mat!
"
Ur Gästboken



 

  

STIFTELSEN HILARION HOH • HILLESGÅRDEN 4452 • 264 94 KLIPPAN • TEL. 0435-215 30 •  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.