Unik hudvård från Dr.Hauschka

 

Vi håller med om Dr.Hauschkas filosofi

Vi väljer med stor omsorg vilka produkter vi har i Hillesgårdens sortiment. Dr.Hauschkas fílosofi "att bevara det harmoniska förhållandet mellan människa och natur" sammanfaller väl med Hillesgårdens tankegångar. I Dr.Hauschkas produkter ingår enbart högvärdiga ingredienser med örter från biodynamisa odlingar, eller vildväxande örter. Allt för att få en god kvalitet. (Länken öppnas i nytt fönster.)

Speciell tillverkning

Alla örter skördas och sorteras omsorsfullt för hand. Tillverkningsprocessen är ytterst skonsam, för att behålla kvaliteten. Man använder bland annat en rytmisk framställningsmetod som tar hänsyn till naturens egen rytm mellan ljus och mörker, mellan rörelse och vila, och mellan värme och kyla, när man bearbetar örter, essenser och oljeutdrag. Gammal erfarenhet av att bearbeta läkeväxter kombineras med modern teknik. Naturligtvis tillsätts inga kemiska eller syntetiska ämnen.

Helhetskosmetik

Inom Dr.Haushka-kosmetiken betraktas huden som ett enhetligt organ. Det gäller att stimulera dess egen aktivitet så att den kan regenerera sig själv. Ett exempel på det är att till fet och oren hy använder man en ansiktsolja för att huden själv ska kunna återgå till sin naturliga jämvikt.

Man rekommenderar inga fettrika nattkrämer, därför att under natten bör inte huden belastas, utan i stället stimuleras till naturlig utsöndring och regenerering med hjälp av ett fettfritt nattpreparat. Detta stödjer hudens ämnesomsättning, som är mest aktiv under natten. Då kan huden andas fritt och hålla sig frisk, sund och naturligt vacker.

Produktsortiment

Dr.Hauschka har ett noggrant utvalt sortiment. Här finns allt man behöver för en naturlig ansikts- och kroppsvård, men också produkter för dusch, bad och sol.

Inom den dekorativa kosmetiken följer man givetvis samma tillverkningsmetoder, och erbjuder ett estetiskt och tilltalande utbud.

Vi har ett basutbud av Dr.Hauschkas produkter i vår butik, och övriga produkter kan beställas.

Vi hjälper dig att välja rätt

Vår hudterapeut är specialutbildade inom Dr.Hauschkas produktserie, och kan hjälpa dig att kombinera en helhetskosmetik som passar just dig. Har du inte tidigare provat Dr.Haushkas produkter kan vi verkligen rekommendera dem - hundratals nöjda kunder står som garanti för detta.

Välkommen till oss med dina frågor! 

 

Hauschka med nackros

bjorkar

Hauschka flaskor


 STIFTELSEN HILARION HOH • HILLESGÅRDEN 4452 • 264 94 KLIPPAN • TEL. 0435-215 30 •  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.