Kostymuthyrning


Hyr kläder till teater, film eller fest! Vi har ett rikt förråd av kläder och accessoarer från alla tidsepoker, för uthyrning till filmbolag, teatrar, reklambyråer och även till privatpersoner.

 

Professionell kostymuthyrning

Vi har massor av plagg från alla epoker i vårt välsorterade kostymförråd, och kan erbjuda professionell hjälp med urval av det du behöver för filminspelningen, teater- eller musikaluppsättningen, reklamfotograferingen eller maskeraden.

Förutom dam- och herrkläder har vi självklart även hattar, väskor och andra accessoarer. 

Trashank eller sidenfras - oavsett vilka behov du har kan vi hitta lösningar!

Vi har kostymerat filminspelningar i 1700-talsmiljö och 1910-tal. Vi har även försett en uppsättning av musikalen Les Miserables med kostymer i tidstypiskt sent 1800-tal.

Dessutom har vi hyrt ut medeltidsutstyrslar och kläder till en barockorkester. Vi är även mycket välförsedda med plagg från exempelvis 1940-talet och 1970-talet.


Hyr kläder till maskeraden eller temafesten!

Du är välkommen att hyra maskeradkläder även som privatperson. Hos oss kan du hitta fantastiska kombinationer med alla tillbehör. Du kan förvandlas till en dam eller fin herre från 1700-talet, eller bli Stålmannen eller Elvis för en kväll.

Herrar kan klä sig som pirat eller som Chaplin. Damer kan till exempel välja att klä upp sig i fantastiska klänningar från 1900-talets början, eller bli en riktig 1950-talsböna.

Våra priser är mycket humana.


Kontakta oss för att hyra

Kontakta oss på 0435-215 30 för mer information och bokning!


Foto

Bilden näst längst upp är tagen av Lena Evertsson, Ateljé Lena Photography. De tre nedersta bilderna på denna sida är tagna av Johanna Oskarsson och Ida Forsberg Kåre.
 

 

"Tack för professionell hjälp med urval till filmen "Borgeby slott - från vikingatid till 1940-tal." Kostymeringarna har så hög kvalitet att de håller för vilka närbilder som helst!"
Stefan Elkington, producent/regissör

Venedig 218

Här syns Helen och Elin som hyrt 1700-talskostymer och är på vift på karnevalen i Venedig!


Kostymuthyrning 6 - Foto Lena Evertsson 218

1970-tal B liten

1800-tal liten

1960-tal liten 
STIFTELSEN HILARION HOH • HILLESGÅRDEN 4452 • 264 94 KLIPPAN • TEL. 0435-215 30 •  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.