kyBoot-skorna

 

Känslan när du går i kyBoot-skor är att du går som på luft! Skorna är gjorda med en alldeles unik sula, som ger dig ett hälsobefrämjande sätt att gå. Du får en mjuk och elastisk upplevelse – du går mjukt och det känns nästan som om du svävar.

Vad är kyBoot-skor?

kyBoot-skor skonar dina leder, stärker musklerna och är avslappnande för ryggen.

Dessa skor är utvecklade av Karl Müller i Schweiz. Under 1990-talet tog han fram MBT-skorna, och från 2006 har han gått vidare och skapat kyBoot. De har en specialsula av polyuretan med tusentals luftblåsor. En kyBoot-sko är mjuk, smidig och fjädrande.

- Med kyBoot-skor går du inte, utan det känns som om du flyter fram, säger Karl Müller.

På Hillesgården finns Sveriges och Nordens första kyBoot-shop. Hos oss kan du köpa både snörskor, vinterskängor, sandaler och slip-in-tofflor för dam och herr. Vi tar gärna hem andra storlekar och modeller om du önskar, säg bara till oss!

Vi ger dig noggrann och omsorgsfull hjälp att hitta den rätta modellen och storleken, och du får gott om tid att provgå och känna hur härligt sköna dessa skor är.

Besök gärna Kybuns webbplats (länken öppnas i nytt fönster). Alla modeller finns inte i butiken men kan beställas vid önskemål.

Skorna säljs i Hilleboden

Mer om kyBoot

Schweizaren Karl Müller har tidigare bott i Korea. Erfarenheten av att gå på risfält barfota, när fälten tömts på vatten gjorde att Karl upplevde en mycket behaglig känsla. Han upptäckte att det är mycket hälsosamt att stå och gå på ett sådant underlag. Mjukt och samtidigt elastiskt.

Karl Müller fick då idén att utveckla en sko somger en sådan "risfältskänsla” för fötterna. kyBoot-skon kan vara mycket välgörande för alla som vistas på hårda golv, asfalt och betong till vardags.

 

Många fördelar med kyBoot-skor

I ett par kyBoot-skor har fötterna full rörelsefrihet och de stärks utan att tröttas. Luftkuddesulorna ger en omedelbar känsla av välbefinnande. Du får många fördelar av sulan:

  • En känsla av välbehag
  • Mera upprätt hållning
  • Minskade muskelspänningar
  • Träning av fot-, ben-, bål- och ryggmuskler
  • Skonade leder
  • Avlastning av venerna i benen

 

Starkare fötter ger god hållning

När du går i kyBoot-skor har du ett mjukt, elastiskt och naturligt underlag i vardagen. Musklerna i fötterna stärks och höften avlastas. Kroppen kan då återta en mera upprätt hållning och röra sig med följsamma och stabila rörelser, led för led, från tårna till nacken.

När du går med kyBoot tränar du muskler och koordination. Det påverkar hållning och gångmönster på ett bra sätt.

Du hittar kyBoot-skorna i Hilleboden. De säljs med 12 månaders garanti och i enlighet med Konsumentköplagen.

Varmt välkommen!

"Väldigt bekväma skor att gå i, och välgörande för ryggen!" 
Ur Gästboken

 
kyboot1

kyboot 4


videoanimationsbildenMaloja (dam) / Silvaplana (herr)

 


Genf (svart, dam)

STIFTELSEN HILARION HOH • HILLESGÅRDEN 4452 • 264 94 KLIPPAN • TEL. 0435-215 30 •  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.