Hälsa & Friskvård

Din kropp är värd bästa omsorg! Unna dig själv en härlig avkopplande heldag med sköna behandlingar. Du är också välkommen att delta i yoga, qigong eller träning med Power Plate.


På Hillesgården ser vi till hela människan, och hjälper dig gärna att ta hand om kropp och själ. Läs mer under Yoga & Qigong. Vi ordnar ljusmeditation varje månad, läs mer här.

Hos oss kan du också boka ansiktsbehandling, massage, fotvård eller hud- och kroppsvård av olika slag. Vi erbjuder även lymfdränage enligt Dr Vodders originalmetod, zonterapi, akupressur, kurbad med mera. Läs mer här.

Boka behandlingar på telefon 0435-215 30.

Ladda extra energi!

Unna dig en skön och avkopplande stund för både kropp och själ. Ge bort som presentkort eller boka en behandling till dig själv. Välj till exempel: 

För sinnet:
* NLP
* Ljusterapi
* Hypnos

För kroppen:
* Helkroppsscrubb
* Lätt helkroppsmassage, exempelvis taktil massage eller lymfdränage
* Regndroppsterapi

 

Ge bort ett presentkort på våra behandlingar

Ett perfekt presenttips: Överraska med ett presentkort på en stunds "egentid" med valfri behandling! Du bestämmer summan på presentkortet. Ring 0435-215 30 eller tala med vår reception när du är på plats.


Ljusterapi

Nu kan du unna dig själv ljusterapi på Hillesgården! Om du känner dig nere, aldrig riktigt utvilad trots att du sover mycket och kanske har svårt att koncentrera dig - då kan du behöva ljusterapi. Du sitter bekvämt tillbakalutad under en timme i vårt speciellt inredda ljusterapirum, där allting är vitt. Under tiden tar du in det välgörande ljuset. Pris 100 kronor för 60 minuter. Boka fem behandlingar, så bjuder vi på en sjätte!


Använd Friskvårdschecken hos oss!

Du som får Friskvårdscheckar av din arbetsgivare kan använda dessa som betalning för behandlingar och för träning på Hillesgården. Läs mer om Friskvårdschecken här (länken öppnas i nytt fönster).

 

Back on Tracks led- och muskelskydd

Vi säljer Back on Tracks led- och muskelskydd i behandlingsavdelningen. Det finns skydd för alla olika leder i kroppen + tröjor och kalsonger. De är tillverkade i funktionstextilier med värmereflekterande egenskaper, som gör att de värmer kroppen skönt. Värmestrålningen ökar blodcirkulationen, vilket löser upp muskelspänningar och kan bidra till ökad prestationsförmåga. Läs mer om Back on Track här (öppnas i nytt fönster).

Läs mer om våra behandlingar i vårt behandlingslexikon. Du hittar också prislistan för behandlingar till vänster.


Hela dig-dagar

Boka in en helg eller heldag i Hillesgårdens underbart rofyllda och avslappnande miljö. Vi tar hand om dig, och serverar fräscha, hälsosamma måltider, du sätter dig ner till dukat bord och bara njuter. Vi kallar det Hela dig! Du njuter av våra välgörande behandlingar, och bor med helpension hos oss. Finns som endags- eller tvådagarspaket. Klicka på länken till vänster för mer information.


Fräsch & avspänd

Varje gång du vill ge dig själv en härlig eftermiddag med avspänning och frid, kom till oss. Klicka på länken till vänster för mer information. Boka in något av följande:
  • Fräsch Man
  • Fräsch Qvinna
  • Relaxeftermiddag”Bästa frisk- och själavården, åk till sköna Hillesgården!” /Magnus Härenstam, i Gästboken/
"Jag har fått en ansiktsbehandling. Underbart! Känner mig som en ny människa!"
Ur Gästboken

"Jag har fått en underbar kroppsskrubb, den var som en ljuvlig massage. Jag känner mig så len som en babykind."
Ur Gästboken

1

3

4

 

 


 

 

 

STIFTELSEN HILARION HOH • HILLESGÅRDEN 4452 • 264 94 KLIPPAN • TEL. 0435-215 30 •  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.