Bli fräsch och avspänd hos oss


Här hittar du våra specialerbjudanden för en halvdagsupplevelse. Boka in för egen del, ta med dig en vän, eller ge bort som presentkort!

Ring och boka i dag på telefon 0435-211 99.


Fräsch Man

För honom: Välkommen till ett skönt, avkopplande och väldoftande aromabad. Efter det följer en grundlig rygg- och nackmassage. Som avslutning ger vi en lätt ansiktsbehandling och ansiktsmassage.

Tid: 85 minuter.
Pris: 750 kronor.


Fräsch Qvinna

För henne: Varva ner med en skön och välgörande kroppspeeling. När den är klar får du en djupverkande kroppsmassage med olja. Till sist får du en uppfräschande ansiktsbehandling och lätt ansiktsmassage.

Tid: 85 minuter.
Pris: 750 kronor.


Relaxeftermiddag (grupper)

Vår särskilda Relaxeftermiddag bokas för grupper. När ni kommer till vår Relaxeftermiddag börjar ni med att slå er ner vid dukat bord i vår trevliga restaurang. Vi serverar en hälsosam och genomtänkt lunch. Därefter deltar gruppen i ett Qigong-pass, ett Relaxyoga-pass eller ett Yinyoga-pass innan det är dags för kaffe med hembakt kaffebröd. Under eftermiddagen får också alla deltagare en kroppsbehandling.

Bokas för grupper på 3-8 personer, alla dagar utom lördag.

Pris: 775 kronor per person."Så varmt och inbjudande att besöka Hillesgården!"
Ur Gästboken

vila i badkappa

fot i back

ansiktsmassage

 

 

 

 

STIFTELSEN HILARION HOH • HILLESGÅRDEN 4452 • 264 94 KLIPPAN • TEL. 0435-215 30 •  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.