Konferens & Kick-off


Skräddarsy din konferens

På Hillesgården är vi specialiserade på att ta emot konferens- och andra grupper. Vi har lång erfarenhet av att lägga upp program som passar för alla tänkbara slags möten och seminarier, och de företag, kommuner och organisationer som har förlagt sin konferens till Hillesgården har blivit mycket nöjda.

Vi erbjuder aktiviteter för innehållet i konferensen, eller för de avbrott och pauser som kan behövas för gruppen. Miljön på Hillesgården lämpar sig väl för både inomhus- och utomhusaktiviteter, och det går att välja på stillsamma och rofyllda insatser, eller fartfyllda och spännande aktiviteter. Om ni är en grupp Hela Dig-gäster kan vi också ordna ett rofyllt eller inspirerande avbrott.

Några exempel på aktiviteter är "Skattjakten", "Upp till bevis" eller ”Outing” med särskilda utmaningar och mycket skratt. Eller en parkvandring, musikunderhållning, ett lärande-pass om kommunikation och konflikthantering, en timmes yoga eller massage, eller att skapa bilder tillsammans.

Team-building och kick-off

Vi ordnar den team-building som behövs för nybildade eller mer inarbetade grupper. Våra processledare har lång erfarenhet och lotsar gruppen med varsam hand och stort engagemang mot ökad samarbetsförmåga och öppenhet.

När projektet, företaget eller enheten behöver en kick-off kan vi hjälpa till genom att bidra till innehållet med precis det som gör den glad och minnesvärd!

Prislista konferenser

Vi har konferenslokaler för olika slags konferenser, och ordnar gärna halvdags- eller heldagsarrangemang. Klicka i menyn till vänster för mer information.

"Tack för ett underbart möte här på Hillesgården! Underbar mat, och trevligt med att Susanne berättade om er vision.
Vi kommer tillbaka!"
Ur Gästboken

outing

out 1

out 2

out 3

 

 

STIFTELSEN HILARION HOH • HILLESGÅRDEN 4452 • 264 94 KLIPPAN • TEL. 0435-215 30 •  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.