Stöd Hillesgården


För dig som trivs på Hillesgården, och tycker att vi som arbetar här gör ett bra arbete, finns flera sätt att visa ditt stöd.


Vår verksamhet är helt opolitiskt och religiöst obunden. Det finns inga privata ägarintressen, utan Hillesgården drivs som en stiftelse.  Allt överskott går oavkortat till ändamålet med vår verksamhet: Att på olika sätt hjälpa, glädja och stötta utsatta människor runt om i samhället. Kort sagt arbetar vi för medmänsklighet.

Bli stödmedlem

Som stödmedlem bidrar du med en liten medlemsavgift. Som tack får du bland annat en dags förköpsrätt till våra populär onsdagsunderhållning. Klicka på länken till vänster för mer information.

Bli volontär

Vill du bidra med din tid, tar vi gärna emot ideell arbetskraft. Klicka på länken till vänster för mer information.

Bidra ekonomiskt

Hillesgården önskar kunna hjälpa, glädja och stötta så många behövande i samhället som möjligt. Dagens verksamhet ger ekonomiskt endast möjlighet till mindre punktinsatser.

Vill du hjälpa till ekonomiskt, är alla bidrag – stora som små – välkomna. Sätt in ditt bidrag på vårt bankgiro 5028-3795. Öronmärk gärna ditt bidrag – ange på talongen vad du vill att pengarna ska användas till!"I dag sökte och fann vi den frid som vi så länge har eftertraktat."
Ur Gästboken

1

2

3

STIFTELSEN HILARION HOH • HILLESGÅRDEN 4452 • 264 94 KLIPPAN • TEL. 0435-215 30 •  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.