Hillesgårdens konsthall


Två konstnärer ställer ut

3 september till 15 oktober 2017
Gratis entré.

Öppet alla dagar i veckan 11.00-18.00.

Höstens första utställning på Hillesgården visar bilder av två olika konstnärer.

Susanne Persson, som numera bor i Malmö, har studerat konst och kalligrafi i USA, Japan, Belgien och Irland. Hon har haft ett 50-tal utställningar, och hon målar främst i akvarell, men kombinerar också kalligrafi med akvarell, och arbetar i keramik.

- Genom färgval och lek med djup, ljus och skugga, skapas en harmoni i akvarellerna med en andlig/ mystisk prägel. De flesta bilder planeras inte utan växer fram under processen. I mina målningar vill jag förmedla känslor och behov som motiverar människor att ha en positiv livsattityd, säger Susanne Persson.

Karin Roos är bosatt i Båstad. Hon har ställt ut på många ställen sedan mitten av 1990-talet.

- Bild, färg och form har alltid intresserat mig, rörelsen och leken inom dessa tre skapar för mig ytterligare en dimension som tilltalar kommunikationen mellan mitt yttre och inre öga, säger Karin Roos.


Om konsthallen

Du är alltid välkommen till Hillesgårdens konsthall! Vi har öppet alla dagar i veckan, och det kostar ingenting att komma och titta på våra utställningar.

Vi visar ofta verk av lokala konstnärer, och vill ge våra besökare möjlighet att se prov på det rika och varierade konstlivet som finns i närområdet. En annan uppgift för konsthallen är att ge ännu icke etablerade konstnärer möjlighet att visa sina verk på ett seriöst sätt.

Vill du veta vilka utställningar vi visat tidigare, klicka här.

Varmt välkommen!Susanne Persson ljusets aterkomst 300dpi - 550px - 218px

Susanne Persson manljus 300dpi - 218px

Bild3 Karin Roos 218px

Bild4 Karin Roos 218px

 

 

     I samarbete med


Logotyp Vuxenskolan 

 

STIFTELSEN HILARION HOH • HILLESGÅRDEN 4452 • 264 94 KLIPPAN • TEL. 0435-215 30 •  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.